Hopp til hovedteksten
G.O. Sars Antarktis.jpg
Foto: Kjartan Mæstad
Utskriftsvennlig versjon

Interessert i havet?

70 % av kloden er dekket av hav. Det gjør havforskning til et internasjonalt fagområde. Neste uke (17. – 21. september) kommer mer enn 600 av verdens havforskere til Bergen – og nå inviterer vi studenter til å møte noen av dem.

Ta turen til Scandic Bergen City klokken 19.00 torsdag 20. september og bli med på en annerledes kveld:

19:15-20:15: En spektakulær posterkonkurranse i ”pecha-kusha” stil
ved Sarah Kraak fra Irland med flere

20:15-20:35: Hvordan ser framtidens forskningsformidling og rådgiving ut i ICES
ved Dorothy Dankel, Norge

20:35-20:55: Hvorfor bør studenter interessere seg for marin forskning og ICES? eller Hva kan ICES tilby studenter? og Hvorfor trenger ICES unge forskere?
Møt mange av ICES ”gamle travere” som får 3 minutter hver til å fortelle om hvordan de kom inn in ICES som studenter og hvordan de har gjort karriere gjennom ICES.

20:55-21:15: Spørsmål fra og til studenter og unge forskere.
Følg med på forskningsarrangementene i Bergen og bli en ICES forsker.
Følg ICES på sosiale media og abonner på ICES InsideOut.

Mange studenter møter ICES gjennom konferanser som denne årlige vitenskapskonferansen (ASC) og det har ofte ført til et langvarig engasjement i arbeidsgrupper og andre ICES aktiviteter.

Postere er ofte en viktig inngangsbillett til vitenskapelige konferanser, men hvordan lage en poster som gir deg den oppmerksomheten du ønsker? Torsdag kveld på Scandic kjører vi en spesiell interaktiv postersesjon som fokuserer på å lage postere som smeller. Etter postersesjonen tar vi opp behovet for en egen gruppe for unge studenter og forskere i ICES. Bakgrunnen er at vi trenger å legge til rette for nye generasjoners engasjement i den eldste, største og mest aktive organisasjonen for marin forskning i verden.

Alle er velkommen og vi har mat også! Ingen forhåndspåmelding nødvendig.

Mer informasjon om ICES - konferansen:

The 2012 ICES Annual Science Conference

ASC 2012 Bergen