Hopp til hovedteksten
Havforskningsinstituttets nye nettsider
Utskriftsvennlig versjon

Velkommen til Havforskningsinstituttets nye nettsider

Havforskningsinstituttets nettsider fremstår i dag i ny drakt. Med nytt grafisk design, ny struktur og mye nytt innhold håper vi å formidle Havforskningsinstituttets kunnskap på en enda bedre og mer interessant måte enn tidligere.

Hovedpunkter:

Skjermdump av temaside om kongekrabbe

Nye temasider om arter og økosystemer,  her ved kongekrabbe. Her finner du alt om kongekrabbe, inkludert en liste over de siste sakene vi har publisert om arten.

 

Skjermdump av forskningsdataside

Ny inngangsside for forskningsdata som er tilgjengelig på nett. En del av tjenestene har fått Havforskningsinstituttets nye design.

Støtte for flere språk

Med ny publiseringsløsning kan vi nå publisere nettstedet vårt på flere språk. Over tid vil våre mest brukte sider være å finne på nynorsk, samt at vi vil publisere alt innhold også på engelsk.

Abonner på nyheter

Nå kan du abonnere på nyheter via RSS-teknologi, det vil si at du kan få beskjed om nye saker uten å være måtte huske å komme innom nettstedet vårt.

Det er lagt mye arbeid i å gjøre nettstedet vårt mer oversiktlig. Ved hjelp av referanser og sammenlenkinger av innhold som omhandler samme emne, vil det bli raskt og enkelt å finne all relevant informasjon på ett sted.

Forbedret søkefunksjonalitet, tematiske hoved- og undermenypunkt og innganger til sentrale deler av virksomheten vår fra hovedsiden er noen av endringene. Dette håper vi skal gjøre det langt enklere å finne innholdet dere som brukere er på jakt etter.

Netlife Research har bistått oss i utarbeiding av konsept og prototype. Designet er laget av Mediesenteret ved Høyskolen i Bergen, og publiseringsløsningen er det Snapper Net Solutions som har stått for.

Kontakt oss

En målsetting for nettsidene er at de skal bidra til bedre synliggjøring av vår rolle, våre utfordringer, aktiviteter og resultater. Sidene oppdateres og videreutvikles. Har du ros eller ris, kommentarer eller innspill – ta gjerne kontakt med oss!

Kommunikasjonsdirektør Kari Østervold Toft
Telefon: 55 23 85 38 
Mobil: 913 80 629

Nettredaktør Kjersti Turøy
Telefon: 55 23 84 40

Kommunikasjonsrådgiver Beate Hoddevik Sunnset
Telefon: 55 23 85 16

Webmaster: Bernt Drange
Telefon: 55 23 69 84