Hopp til hovedteksten
Torny E. Aarbakke
Torny E. Aarbakke blir ny kommunikasjonsdirektør på Havforskningsinstituttet.
Utskriftsvennlig versjon

Erfaren kommunikasjonsdirektør til Havforskningsinstituttet

Torny E. Aarbakke blir ny kommunikasjonsdirektør på Havforskningsinstituttet. Aarbakke har bred kommunikasjons- og nettverkserfaring fra lederjobber i Skatteetaten, UiB, NHH, Forbruker- og administrasjonsdepartementet og Konkurransetilsynet.

Havforskningsdirektør Sissel Rogne er svært fornøyd med tilsettelsen.  

– Vi er glade for å ha Torny Aarbakke med på laget. Hun har bred ledererfaring fra kommunikasjonsarbeid i tunge kompetanseorganisasjoner og flere myndighetsorgan. Det er en berikelse å få en så strategisk, samarbeids- og resultatorientert kollega til Havforskningsinstituttet. Hun blir viktig for utviklingsarbeidet vi skal gjøre fremover, sier Sissel Rogne. 

Ser frem til å arbeide med fremtidens løsninger

Torny E. Aarbakke har arbeidet som kommunikasjonsdirektør på Konkurransetilsynet siden 2011. Hun gleder seg til å ta fatt på ny jobb i Havforskningsinstituttet.

– En så spennende kommunikasjonsstilling i en så kompetent og viktig institusjon som Havforskningsinstituttet kommer ikke ofte. Når jeg fikk denne muligheten måtte jeg gripe den, selv om jeg trives svært godt i Konkurransetilsynet. Det er en stor utfordring å få arbeide med kommunikasjon i kompetansekjernen for mange av fremtidens løsninger for mat, klima, helse og fornybar energi. Jeg gleder meg til å ta fatt, sier Torny Aarbakke.

Aarbakke har utdanning innen psykologi, jus, administrasjons- og organisasjonsvitenskap, samt strategisk ledelse.