Hopp til hovedteksten
RJORAJAYKWPEPD.jpg
Utskriftsvennlig versjon

Om fiskevelferd fra HI under Aqua Nor

08.08.2003
Under årets havbruksmesse i Trondheim 12.-15. august vil Havforskningsinstituttet sette fokus på fiskevelferd. Forskere fra instituttet vil holde foredrag om emnene 'Kampen mot lus på oppdrettsfisk: Løsningen ligger i genene', 'Lokalisering av oppdrettsanlegg', 'Skjelettdeformasjon' og 'Velferd og trivsel hos oppdrettsfisk'.

Foto: Fra Austevoll havbruksstasjon. Nye brosjyrer om havbruksstasjonene i Matre og Austevoll blir å finne på vår stand.

På standen vil man finne brosjyremateriell om de samme temaene og om instituttets havbruksstasjoner i Austevoll og Matre. Generell informasjon om instituttet vil selvsagt også være å få, i tillegg til en oversikt over de nye forskningsgruppene instituttet skal organiseres i fra januar 2004.

Vi vil dessuten by på småretter basert på de norske oppdrettsproduktene laks, kveite, blåskjell og torsk under headingen 'Rått og godt!'.

Aqua Nor arrangeres annethvert år i Trondheim og har de siste årene samlet rundt 20 000 besøkende fra nærmere 50 land. Messen presenterer nyheter, produkter, tjenester, forskning og utvikling av betydning for oppdrettsnæringen.

Les mer
Program og meny
Aqua Nor